Sfeerbeeld voor header

Weersomstandigheden komend weekend

06-01-2017

De weersvoorspellingen voor komend weekend zijn niet heel erg goed, want er wordt sneeuw en ijzel voorspeld. Vooral de teams die uitspelen kunnen hiervan hinder ondervinden. Wat nu?

In het algemeen geldt de regel vanuit het KNKV dat uitsluitend als de weersomstandigheden echt extreem zijn het KNKV kan bepalen dat er niet gespeeld gaat worden. Dat kan gelden voor het hele land of voor bepaalde regio's.

Wij hebben contact opgenomen met KNKV en wachten nog op een officiele uitspraak vanuit de bond.

Update: vooralsnog geen afgelastingen vanuit de bond. daarom het verzoek aan alle teams om morgenochtend contact te houden i.v.m. al dan geen vertrek

Het is ook mogelijk dat verenigingen zelf beoordelen of het verantwoord is om de weg op te gaan. Die afweging kan per team verschillen afhankelijk waar en op welk tijdstip gespeeld wordt. De beslissing om niet te spelen wordt door de (jeugd) technische commissie in overleg met de trainers/coaches genomen.

Als er wel gespeeld gaat worden, regel dan in ieder geval dat je tijdig vertrekt zodat je verantwoord op stap kunt met de ploeg.

 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar VHC Jongens
Link naar De Heer Elektrotechniek
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf