Sfeerbeeld voor header

Week van de Scheidsrechter

30-09-2016

Van 1 tot en met 8 oktober is de Week van de Scheidsrechter, een week die zoals de titel ook aangeeft, geheel in het teken staat van de scheidsrechter.

Scheidsrechters zijn, net als sporters en overige vrijwilligers, mensen met passie voor de sport en daardoor bereid om in hun vrije tijd iets voor die sport te doen.

Ondanks dat de aanwezigheid van de scheidsrechter vaak als vanzelfsprekend wordt gezien, of de arbitrale besluitvorming nog wel eens ter discussie staat, is een blijk van waardering en dank aan al die scheidsrechters die keer op keer de wedstrijden in goede banen leiden en mogelijk maken, zeer zeker op zijn plaats.

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd! Dat moge duidelijk zijn 

In deze week zetten wij daarom zowel de scheidsrechters bij de jeugd als bij de senioren in het zonnetje en vragen wij onze spelers, aanvoerders en trainers/coaches maar ook ons publiek op om deze waardering te uiten. Dit laatste geldt natuurlijk niet alleen in deze speciale week, maar gedurende het gehele seizoen.

 

Het bestuur

 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar Palestra Wellnessclub
Link naar Medisch Punt
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf