Sfeerbeeld voor header

Tommies bij Blauw-Wit

13-11-2015

Vanaf 7 november bij ons verkrijgbaar: snackgroenten!

Onze sportvereniging is geselecteerd deel te nemen aan een gezonde pilot, waarbij we zes weken lang Tommies snackgroenten zullen verkopen in onze kantine.

Vanaf 7 november zijn er lekkere snacktomaatjes, -paprikaatjes en –komkommertjes in eenpersoonsverpakkingen te koop voor 1 euro. Deze snackgroenten bevatten belangrijke vitaminen die je helpen nog meer plezier uit je wedstrijd of training te kunnen halen!

Tijdens deze pilot zal ook een keer een sample team van Tommies langs komen, om onze supporters en sporters een testzakje snackgroenten uit te delen.
En als het opvalt dat de C1, D2 en E'tjes extra goed gaan presteren? Dan kan dat kloppen! Want zij zijn uitverkoren voor de ‘Rode Koppies’ actie. Daarmee krijgen zij elk een mooie drinkfles én krijgen ze bij elke wedstrijd een uitdeelemmer snackgroenten voor zichzelf en voor de tegenstander. Ook leuk: zij mogen wekelijks de tegenstander met de meest sportieve inzet belonen met een speciaal prijsje.

Daarnaast kunnen ál onze jeugdteams een leuke prijs winnen: als jij een mooie ‘Rode Koppies’ teamfoto maakt en instuurt, maakt het gehele team kans op een teamuitje naar keuze t.w.v. € 350! Kijk voor meer informatie en het insturen van foto’s op www.tommies.nl/rode-koppies

Tommie actie

 

 

AKC Blauw-Wit vindt een gezond snack alternatief erg belangrijk en is daarom benieuwd of het aanbod van deze snackgroenten populair zal zijn. Na afloop van de pilot zullen we je vragen om ook jouw mening te geven, zodat wij en Tommies goed kunnen inschatten of dit aanbod voor herhaling vatbaar is.

Poster tommies

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar Marcanti
Link naar DeltaSafe Groep
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf