Sfeerbeeld voor header

Teamindelingen Jeugdteams 2015-2016

11-06-2015

Het korfbalseizoen is nu echt bijna ten einde. We hebben een mooi jaar achter de rug waarin er weer veel wedstrijden gespeeld zijn en veel trainingen afgewerkt.

Hopelijk hebben jullie met veel plezier dit jaar bij AKC Blauw-Wit gekorfbald en hebben jullie je thuis gevoeld bij onze vereniging.

De laatste activiteit van dit seizoen is natuurlijk het Jeugdkamp, er gaan weer heel veel kinderen mee op kamp en maken we er met z’n allen een mooi weekend van.

 

Indeling nieuwe teams

Een nieuw seizoen betekent ook altijd een nieuwe teamindeling. Er zijn kinderen die op basis van hun leeftijd naar een andere categorie moeten, er zijn nieuwe kinderen bij gekomen en er zijn kinderen gestopt met spelen.

We zijn dan ook erg druk geweest met de teamindeling voor volgend seizoen en zijn nu bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Het is ieder jaar weer een enorme puzzel, waarbij we proberen voor een ieder een zo goed mogelijk plekje te vinden.

Op zondagmiddag 14 juni a.s. wordt de nieuwe teamindeling via de website van AKC Blauw-Wit bekend gemaakt. Houd die dag de website in de gaten.

 

Er wordt dan nog doorgetraind tot aan het jeugdkamp, donderdag 25 juni zijn dus de laatste trainingen. Na het jeugdkamp zijn er geen jeugdtrainingen meer.

 

Tot slot willen wij iedereen bedanken voor het afgelopen seizoen in en rondom het veld!

Op naar volgend jaar! 

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie

 

 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar DeltaSafe Groep
Link naar Medisch Punt
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf