Sfeerbeeld voor header

Susila de Klein maakt de overstap naar AKC Blauw-Wit

29-05-2017

Het bestuur van AKC Blauw-Wit maakt met vreugde bekend, dat de 25-jarige inwoonster van Maarssen volgend seizoen deel uit zal maken van de selectie.

De Klein komt over van AW.DTV, waar ze één seizoen actief was. Op 12-jarige leeftijd is Susila begonnen bij OVVO/De Kroon, waarvoor ze twaalf jaar uitkwam. De laatste zes jaar maakte zij onderdeel uit van de hoofdmacht. Haar mooiste korfbalmoment was hierbij de promotie naar de Korfbal League na drie keer spelen van de Hoofdklasse finale.

De intercedente bij een arbeidsbemiddelingsbureau kiest voor de club, omdat zij mogelijkheden ziet zichzelf te ontwikkelen en denkt veel bij AKC Blauw-Wit te kunnen leren. Tevens het feit dat de club bovenin meedraait in de Korfbal League en al jaren een gevestigde orde is in de top vier hebben meegewogen in haar keuze. De Klein hoopt een bijdrage te kunnen leveren aan de doelstellingen van de Amsterdamse club.

Het bestuur van AKC Blauw-Wit prijst zich bijzonder gelukkig met haar toevoeging aan de selectie en wenst haar veel succes binnen onze club.

Foto Susila de Klein

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar DeltaSafe Groep
Link naar Palestra Wellnessclub
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf