Sfeerbeeld voor header

Spelregelregelbewijsavond woensdag 18 juli

17-07-2018

Een groot deel van jullie is het al gelukt om het spelregelbewijs te halen: super, gefeliciteerd! Fijn ook, want dat betekent dat je volgend seizoen mag blijven korfballen :)!

Nog niet iedereen is erin geslaagd om het te behalen: het is belangrijk dat dit wel op korte termijn gebeurt, aangezien het KNKV een spelregelbewijs verplicht heeft gesteld voor alle spelende seniorenleden. Geen spelregelbewijs betekent niet spelen komend seizoen. Omdat onze junioren ook nogal eens invallen in de senioren,  geldt dit dus voor de spelende junioren- en seniorenleden (dus niet voor onze jeugdleden).

Eerder hebben jullie al kunnen lezen dat we jullie natuurlijk graag helpen om te slagen. Probeer komende week zelf nog tijd te vinden om het even te halen. Is het niet gelukt vóór woensdag 18 juli? Dan verwachten we je die avond om 20:00 uur in het clubhuis. We organiseren dan een spelregelavond, waarbij we de avond ook afsluiten met het maken van het examen.

Vragen / Hulp nodig? Mail / app gerust: 06-41179906. Telefonisch ben ik slecht bereikbaar door veel afspraken, maar via WhatsApp en mail ben ik prima bereikbaar komende week.

Heel veel succes!

Groeten,
Mede namens het bestuur,

Jorrit de Grutter

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar Marcanti
Link naar Muta
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf