Sfeerbeeld voor header

Podium.TV zendt LIVE Finale WK Korfbal U19 uit.

30-03-2015

Aanstaande zondag 5 april zijn de finales van het WK Korfbal onder 19 jaar. De finale wordt LIVE uitgezonden op Podium.TV vanaf 16.40 uur.

Aan het toernooi doen 14 teams mee. Nieuwkomer is Nieuw Zeeland. Dat verblijft gedurende het toernooi bij DOS'46 in Nijeveen. Ook de landen BraziliŽ en China doen mee. Tot het deelnemersveld hoort de wereldtop met landen als Nederland, BelgiŽ, Chinees Taipei, Engeland en Duitsland. Nederland is de titelverdediger. Op de slotdag vinden de kruisfinales plaats, gevolgd door de finales.

In Groep A spelen de volgende landen: Nederland, Engeland, Chinees Taipei, CataloniŽ, RoemeniŽ, BraziliŽ en Nieuw Zeeland. En in Groep B spelen BelgiŽ, Duitsland, Portugal, TsjechiŽ, Hongarije, China en RTC U19 Noord. Het regionale talententeam doet buiten mededinging mee.

Enthousiaste kijkers

Om zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten van de LIVE wedstrijd willen wij vragen of u een bericht op uw website en/of Social Media platform wilt plaatsen.

Voor informatie over de wedstrijd kunt u terecht op onze website: http://www.podium.tv/nl/201504051640

Voor het gebruik van het promotiefilmpje kunt u terecht op: https://vimeo.com/123318214

Voor het taggen van Podium.TV gebruikt u voor Facebook ťn Twitter @PodiumTVnl 

 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar ABInBev
Link naar FutureTuin
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf