Sfeerbeeld voor header

Pinksterkamp 2015

08-05-2015

Nog 2 weekjes en dan gaat we weer met een grote groep richting het Erkermederstrand voor ons jaarlijkse Pinksterkamp. Het thema is bekend, het eten en vooral (genoeg) drinken is besteld en voor dag- en avond vermaak is gezorgd.

Kortom wij zijn er klaar voor!

We hebben veel aanmeldingen gehad, maar twijfel je toch nog om mee te gaan. Laat het ons zo spoedig mogelijk weten!

Wil je een dagje op visite komen, dan is dat natuurlijk heel gezellig, je bent van harte welkom. Wil je blijven eten is dit ook prima, maar geef dit dan wel even aan ons door.

Voor het mee-eten wordt dan wel een kleine bijdrage gevraagd.

 

Normaal willen we altijd dat iedereen het hele weekend meegaat, maar omdat we dit jaar ons 80 jarig jubileum vieren hebben we voor 1 jaar een uitzondering gemaakt op de strikte regel.

Je mag namelijk ook zondag bij de feestavond aanwezig zijn en je kunt dan ook blijven slapen. (Wel handig na een feestje.) We verwachten dan wel dat je maandag de gehele dag aanwezig bent en pas naar huis gaat wanneer alles is opgeruimd. Wel zal ook hiervoor een kleine bijdrage gevraagd worden. Wil je alleen zondag bij het feestje en ook blijven slapen? Laat het ons even weten.

Voor de mensen die voor de eerste keer meegaan hierbij het adres:

ERKEMEDERSTRAND 
Erkemederweg 79
3896 LB Zeewolde (Flevoland)

 

Wanneer je bij de hoofdingang van de camping bent aangekomen blijf je de weg volgen tot het evenementen/ hondenstrand. Bij de slagboom even iemand van de commissie bellen dan kunnen wij deze voor je openen. Of genoeg kleingeld meenemen om de slagboom zelf te kunnen openen.

 

Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in. Wij hopen jullie ook.

Tot over 2 weekjes!

 

De Pinksterkampcommissie

 

Eric - Paula - Francis

Mandy - Leanne - Fenje - Pieter - Ronald

 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar Marcanti
Link naar Medisch Punt
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf