Sfeerbeeld voor header

Nog vijf goals en dan is Marc Broere topscorer allertijden Korfbal League

06-01-2018

Bron: www.nhnieuws.nl

Broere

AMSTERDAM - Het is een kwestie van tijd, maar deze of volgende week gaat het gebeuren. Blauw-Wit Amsterdam-speler Marc Broere wordt de all time topscorer van de Korfbal League. Zondag, in Delft tegen Fortuna, kan hij Jos Roseboom van de troon stoten.

Roseboom, een legende in het korfbal, staat op 1354 doelpunten. De teller van Broere staat op 1350. Wie naar het gemiddelde per wedstrijd kijkt, ziet dat Roseboom de nummer één blijft met 7,36 goals per wedstrijd. Niemand kan aan dat moyenne tippen. Ook Broere niet. Hij komt tot een gemiddelde van 5,82 doelpunt per wedstrijd.

Broere speelde afgelopen seizoen op 37-jarige leeftijd zijn eerste zaalfinale. Blauw-Wit verloop in de Ziggodome nipt van TOP.

Mocht Broere zondag nog niet in zijn missie slagen dan kan het niet anders dan dat het volgende week in de eigen Blauw-Wit-hal gebeurt. De Amsterdammers spelen dan thuis tegen Koog Zaandijk.

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar DeltaSafe Groep
Link naar De Heer Elektrotechniek
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf