Sfeerbeeld voor header

NKTV clinic 'Wat is korfbal?' door Riko Kruit

17-01-2015

Op 23 januari verzorgt de NKTV een clinic in samenwerking met Riko Kruit, de huidige trainer van Dalto/BNApp.nl. Deze eerste clinic wordt verzorgd in district Noord west. In maart volgen ook in de andere districten deze clinic. De clinics bestaan uit een theoretisch gedeelte waarin Riko ingaat op zijn visie ‘Wat is korfbal'. Daarna volgt het praktische gedeelte, ‘het trainbaar maken van korfbal-problemen'. Uiteraard is er ook gelegenheid voor jouw probleem, of beter gezegd, je uitdaging daarin naar voren te halen. De clinics richten zich op een trainingsgroep van oudere jeugdspelers (A en B) en/of senioren. Riko kennende verwachten wij dat de kennis die je meekrijgt op deze avond zowel van toepassing is voor jeugd- als voor seniorenteams. Dit mag je dus niet missen.

Doelgroepen:
• Trainers van seniorenteams en A-B jeugd
• Iedereen die geïnteresseerd is en bij wil blijven op het gebied van trainingsleer, nieuwe inzichten, visie en nieuwe ideeën passend bij de huidige sporttechnische en maatschappelijke ontwikkelingen.

 

nktv

 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar Marcanti
Link naar Muta
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf