Sfeerbeeld voor header

Nieuwjaarsbijeenkomst een voltreffer!

07-01-2018

Proosten

De nieuwjaarsbijeenkomst op een ander tijdstip dan Nieuwjaarsdag en met een andere invulling is een succes gebleken. De opkomst was bijna dubbel zo groot als vorig jaar met een kleine 60 personen, maar dat kan natuurlijk nog veel beter! Gezien de sfeer en de beleving van de aanwezigen zal dit volgend jaar zeker het geval blijken.

Het was in ieder geval plezierig te kunnen constateren, dat er meer jongere leden aanwezig waren en dat ook de selectie was vertegenwoordigd door spelers/sters en bijna voltallige staf.

In ons clubhuis, zoals gebruikelijk sfeervol versierd, werd de bijeenkomst even over achten gestart. Iedereen was op dat moment voorzien van een glaasje Prosecco en er werd getoost op een goed, gelukkig, gezond en succesvol 2018.

Hierna werd onze nieuwe voorzitter, Edgar Tijhuis, geïntroduceerd. Onze voorzitter had zich terdege voorbereid op een Nieuwjaarsspeech inclusief overzicht en sprak de aanwezigen toe op een wijze alsof hij dat al jaren gewend was!

Daarna namen de gebroeders van de Reep de leiding in handen met hun pupquiz. Voor mij een ontzettend leuke ervaring. Ik had het nog niet eerder meegemaakt en vond het heel moeilijk. Maar gelukkig zat ik bij Momo in het team en hij redde ons van de laatste plaats (het werd de middenmoot).

De sfeer in het clubhuis kan worden omschreven met de woorden “uiterst gezellig”. Natuurlijk kwam dat in hoge maten door de pupquiz, waaraan door iedereen met overgave werd meegedaan, maar ook door de al eerder aangegeven entourage en zeker door de hapjes die met enige regelmaat werden aangeboden. Kortom het was een zeer geslaagde avond.

Graag wil ik de organisatoren van dit evenement complimenteren met de uitvoering van de avond. Op naar Fortuna waar onze selectie hopelijk de eerste winstpunten in het nieuwe jaar zullen pakken en waar onze eigen topper Marc Broere mogelijk de topschutter van de League aller tijden kan worden!!

Wim van der Laan sr

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar DeltaSafe Groep
Link naar Marcanti
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf