Sfeerbeeld voor header

Nieuwe trainer/coach voor de A1

15-08-2018

Het is eindelijk gelukt om een nieuwe trainer coach te vinden voor onze A1!

Zijn naam is Michael Bakker, hij is 26 jaar en sinds kort getrouwd met Leonieke. Speelt sinds zijn 4de jaar al korfbal. Hij is begonnen bij Roda Westzaan en in de C-jeugd overgestapt naar KZ/Thermo4u. Hij is zijn korfbal carrière geëindigd in de selectie bij ZKC’31 waar hij noodgedwongen moest stoppen met korfballen door blessures aan zijn knie.

Sinds 2006 is hij al actief trainer. Is begonnen bij KZ/Thermo4u in de E, D en C-jeugd. In 2012 is hij samen met zijn vader als duo begonnen en als trainer/coach gestart in de B-aspiranten en doorgegaan naar de A-junioren. Vanaf 2015 tot afgelopen seizoen hebben zij samen met plezier bij ZKC’31 de A1 getraind en gecoacht.

Zijn assistent is zijn vader en heet Jan Bakker. Jan is 56 jaar. Oorspronkelijk komt hij uit de voetbalsport vandaan waar hij 2 jaar lang betaald voetbal heeft gespeeld. Door een zware knieblessure en na een revalidatie periode van 14 maanden, is hij terug gegaan naar de hoofdklasse van de amateurs.

Na het voetballen is hij in de hardloop sport beland en heeft hij daar alle trainer diploma’s gehaald voor wat betreft de sprint, en de midden lange afstand. Inmiddels is hij al zo’n 17 jaar trainer bij de atletiekvereniging AV Zaanland. Vanaf 2012 traint hij samen met Michael al diverse korfbalteams. 

Nu staan zij aan de start van een super leuke uitdaging bij Blauw-Wit A1 en hopen zij, maar ook Blauw-Wit een top seizoen te gaan draaien en het beste en hoogst haalbare eruit te gaan halen. 

Ik wens Jan en Michael heel veel succes!

Namens topsport Blauw-Wit,

Jacqueline Poleij

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar Muta
Link naar Medisch Punt
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf