Sfeerbeeld voor header

Nieuwe coach AKC Blauw-Wit 2

04-12-2014

Het bestuur van AKC Blauw-Wit maakt met genoegen bekend dat Elmer Coevert per direct de functie van assistent-trainer bij de Amsterdamse club vervult. Samen met Barry Schep en Rini van der Laan is hiermee de technische staf weer compleet.

Coevert is in het dagelijks leven werkzaam op een makelaarskantoor in Amsterdam en woont samen met zijn vriendin en twee kinderen in Ouderkerk aan de Amstel.

Als speler heeft de 33-jarige assistent-coach respectievelijk geacteerd bij OSDO, DEVD en KVA. Bij KVA heeft Elmer onderdeel uitgemaakt van de selectie. Elmer is altijd zeer betrokken geweest bij de club uit Amstelveen. Op dit moment is hij trainer van de F-jes en heeft hij zitting in de Technische Commissie. Eerder heeft hij drie jaar ervaring in het vak van trainer/coach bij het tweede team van KVA op gedaan.

 De doelstelling voor het tweede team van AKC Blauw-Wit is om zo hoog mogelijk te eindigen in beide competities. De kruisfinales in de Reserve Korfbal League zijn dus het minimale eindstation. 

Het bestuur van AKC Blauw-Wit prijst zich bijzonder gelukkig met zijn toevoeging aan de technische staf.

Elmer Coevert

 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar DeltaSafe Groep
Link naar De Heer Elektrotechniek
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf