Sfeerbeeld voor header

Michelle in t Veen maakt de overstap naar AKC Blauw-Wit

17-01-2018

Het bestuur van AKC Blauw-Wit maakt met vreugde bekend, dat de 17-jarige inwoonster van Zoetermeer volgend seizoen deel zal uitmaken van de selectie.

In ’t Veen is op vierjarige leeftijd begonnen met korfbal bij ZKV De Meervogels in Zoetermeer. Na tien jaar maakte zij de overstap naar Fortuna/Delta Logistiek, waar zij één jaar in de B1 actief was en nu voor het tweede jaar in de A1 speelt. Tevens maakt zij sinds 11-jarige leeftijd deel uit van District teams. Na twee jaar opgenomen te zijn in de selectie Oranje U17, is Michelle sinds december geselecteerd voor Oranje U19.

Momenteel volgt in ’t Veen de opleiding Sport & Bewegen op het ROC Mondriaan in Delft. Het komend schooljaar zal Michelle deze opleiding voorzetten aan het ROC in Amsterdam. Na het afronden van deze opleiding, heeft zij de ambitie op de studie Sport Management & Ondernemen te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam.

Michelle kiest voor de Amsterdamse club, omdat zij mogelijkheden ziet zichzelf te ontwikkelen en het allerhoogste uit haarzelf wil halen door hard te trainen met motiverende spelers en coaches. Haar mooiste korfbalmomenten tot nu toe zijn: het spelen van de Zaalfinale en het winnen van de Veldtitel met Fortuna/Delta Logistiek A1 in 2017 en het deelnemen aan de WK finale met Oranje U17.

Het bestuur van AKC Blauw-Wit is erg content met haar toevoeging aan de selectie en wenst haar volgend jaar veel succes binnen onze club.

Michelle in t Veen

 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar ABInBev
Link naar De Heer Elektrotechniek
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf