Sfeerbeeld voor header

Loraine Vissers stapt over naar AKC Blauw-Wit

07-05-2015

Het bestuur van AKC Blauw-Wit deelt met genoegen mee, dat Loraine Vissers volgend seizoen onderdeel zal uitmaken van de selectie. De 20-jarige speelster van Dalto/BNApp.nl is ambitieus en wil zichzelf door ontwikkelen en ziet de Amsterdamse club als de juiste plek om dit te kunnen bereiken.

Loraine studeert Sportmarketing, is onlangs op flexibele basis gaan werken als Junior E-mail Marketeer bij The Valley in Amsterdam en woonachtig in Leusden. Zij is haar korfbalcarrière bij Antilopen begonnen om op haar zeventiende jaar de overstap naar Dalto/BNApp.nl te maken. Na één jaar in de A1 te hebben gespeeld, is Vissers vervroegd over gegaan naar de selectie en wist hier snel een basisplaats te bemachtigen. De Juniorenfinale in Ahoy, de Kleine Finale met de hoofdmacht en de wedstrijd tegen Fortuna/My Collections van vorig seizoen waarmee de Play-offs afgedwongen werden, zijn haar mooiste korfbalmomenten tot nu toe. Tevens is Loraine onlangs toegevoegd aan de selectie van Jong Oranje.

Het bestuur van AKC Blauw-Wit prijst zich bijzonder gelukkig met haar toevoeging aan de selectie.

loraine

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar DeltaSafe Groep
Link naar Marcanti
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf