Sfeerbeeld voor header

Korfbalverkiezingen

05-05-2017

Morgenavond is het weer zover, dan vindt het jaarlijkse Korfbalgala voor onder meer de spelers/speelsters, trainer-coaches en technische staf van alle KorfbalLeague clubs plaats. Dit jaar is het gala wederom in De Heerlickheijd van Ermelo.

Tijdens dit gala worden ook de beste speler, beste speelster, beste speler U21 jaar, beste speelster U21 jaar, beste coaches en beste scheidsrechters van het Korfballeague seisoen gekozen. De nominaties zijn aandragen door de trainer-coaches van de KorfbalLeague en de afdeling Topkorfbal van het KNKV. Daarnaast wordt ook de Goal van het Jaar gekozen (publieksprijs)

AKC Blauw-Wit staat ook in het rijtje van de nominaties:

- Beste Speelster U21 - Marloes Frieswijk
Speler van het jaar - Marc Broere
Coaches van het jaar - Barry Schep en Jennifer Tromp
Goal van het Jaar - Frank Mostard en Marc Broere (2x)

 

Hoe werkt het?

Na de nominaties krijgen van elke Korfbal League-club 25 personen de gelegenheid hun digitaal hun stem uit te brengen op één van de drie personen. Zij konden vanaf zondag 30 april stemmen. Daarna is het heel eenvoudig en wint diegene met de meeste turfjes achter zijn of haar naam.

 

Wij hopen natuurlijk dat onze Blauw-Witters in de prijzen vallen, maar zijn al super trots op de nominaties na dit prachtige KL-seizoen van onze selectie!

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar Medisch Punt
Link naar VHC Jongens
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf