Sfeerbeeld voor header

Jennifer Tromp nieuwe aanwinst technische staf

03-02-2016

Het bestuur van AKC Blauw-Wit deelt met genoegen mede dat Jennifer Tromp met ingang van volgend seizoen aan de technische staf zal worden toegevoegd. Tromp zal samen met Barry Schep het Vlaggenschip onder haar hoede nemen.

De 37-jarige inwoonster van Den Haag is werkzaam als Afdelingshoofd op een Middelbare School in Bergschenhoek.

Haar lange korfbal carrière begon bij Ready om daarna op haar 21ste tegelijkertijd met Barry bij Fortuna te gaan spelen. Bij de club uit Delft maakte Jennifer 12 jaar deel uit van de hoofdmacht. Tijdens haar tijd als actieve korfbalster heeft zij vanaf 15-jarige leeftijd allerlei teams getraind, respectievelijk de jeugd bij Ready en Fortuna, Noord West (<16 jaar), Oranje <16 jaar en Oranje < 19 jaar.

Na haar actieve tijd als speelster, is Tromp als Trainer/Coach aan de slag gegaan bij de Reserves van Fortuna om vervolgens drie seizoenen bij OVVO eindverantwoordelijke te zijn.

Het was voor Tromp tijd voor een nieuwe uitdaging. Jennifer citeert: “Blauw-Wit is een club met historie, de selectie is een gretige en kwalitatief sterke groep en ik vind het gaaf om weer met Barry samen te gaan werken.” Zij vervolgt: “De Amsterdamse club draait de laatste jaren hoog mee in de Korfbal League. Het zou mooi zijn als de groep nog een stap extra kan zetten. Ik heb heel veel zin om daarin een positieve bijdrage te gaan leveren.”

Daarnaast blijft Elmer Coevert aan als Trainer/Coach van de Reserves.

Het bestuur van AKC Blauw-Wit prijst zich bijzonder gelukkig met de toevoeging van Tromp aan de technische staf en het voorzetten van de relatie met Schep en Coevert.

Jennifer Tromp

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar De Heer Elektrotechniek
Link naar DeltaSafe Groep
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf