Sfeerbeeld voor header

In de serie terug van weg geweest na Ivan Karstens nu: Mike van de Reep

24-03-2017

Ik wil mij graag even voorstellen aan de nieuwe mensen binnen Blauw-Wit, want de meeste zullen mij nog wel van mijn eerdere periode bij Blauw-Wit kennen.

Ik ben Mike van de Reep, 25 jaar en geboren in Amsterdam. Ik heb de opleiding fysiotherapie afgerond en ben sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut. Na een jaar in de praktijk te hebben gewerkt ben ik nu bijna 2 jaar aan het werk in het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Ik werk hier veelal met revalidatie patiënten en doe dit met heel veel plezier.

Mijn korfbalcarrière is begonnen bij de blauw witte zebra’s. Ik ben ooit in de F’jes begonnen en vond het spelletje al erg leuk waardoor ik niet meer van het veld was af te slaan. Ik heb toen der tijd volgens mij in alle blauw wit teams gespeeld. Wanneer er een team een speler nodig had werd ik vaak gebeld of ik een wedstrijdje kon spelen.

Zodoende heb ik samen met mijn broer Boy ook nog een paar jaar vast in het 7e van blauw wit gespeeld met heel veel plezier. Nadat ik overkwam van de junioren ben ik toegevoegd aan de blauw wit selectie waarin ik 4 mooie jaren heb gespeeld en meerdere landtitels met het 2e van Blauw-Wit heb gewonnen.

Na 4 jaar in de selectie van Blauw-Wit te hebben gespeeld was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die vond ik bij de Amsterdamse club Rohda, waar ik de afgelopen 2 jaar op Hoofdklasse niveau heb gespeeld. Onder leiding van Taco Poelstra en Ruud Willemsen heb ik mijzelf daar op meerdere vlakken kunnen ontwikkelen als korfballer.

Nu ik de afgelopen 2 jaar op Hoofdklasse niveau heb gespeeld ben ik toe aan de volgende stap en dat is de korfballeague en welke club is dan mooier om dat doel te behalen dan bij de club waar ik als klein mannetje ooit ben begonnen. Het voelt goed om terug te keren op het oude nest.

Ik kijk er erg naar uit om met de selectie en trainersstaf te werken aan het doel om volgend jaar met blauw wit de Play-off te halen en deze te winnen. Daarna slepen we ook nog even de finale binnen in het ZIGGO-Dome

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar FutureTuin
Link naar De Heer Elektrotechniek
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf