Sfeerbeeld voor header

Geweldig nieuws voor alle korfballers in Nederland, Marc Broere gaat door!

30-05-2018

De slechts 38 jaar jonge Marc Broere heeft afgelopen week besloten om er nog een seizoen aan vast te plakken. Dat betekent dat de aanvoerder het seizoen 2018 - 2019 wederom te bewonderen is in het Blauw-witte tenue op de velden en in de sporthallen door heel Nederland. De Alltime topscoorder van de Korfbal League is nog steeds top fit en zijn belangrijkste argument om nog een jaar op het hoogste niveau door te gaan is dat hij nog zo veel plezier beleeft aan het spelletje. En daar gaat het tenslotte om. Wij weten dat Marc uiterst gedreven zal zijn om het komende zaalseizoen de Play-Offs te behalen. 

En dat kan hij natuurlijk niet alleen. We hebben dit seizoen helaas afscheid moeten nemen van een aantal leden van de selectie, maar daarvoor in de plaats zijn er nieuwe gezichten bijgekomen en vertrouwde gezichten teruggekomen. De selectie is bijna compleet, de technische staf en medische staf staat, dus wij gaan vol vertrouwen de zomer in.

Foto Marc Broere

 

 

 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar ABInBev
Link naar DeltaSafe Groep
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf