Sfeerbeeld voor header

Geef elkaar de hand

25-11-2015

Beste Blauw-Witters,

In de top van het korfbal gebeurt het al, veel korfbalverenigingen doen het ook al. Sommige sportbonden hebben het verplicht gesteld, andere bonden doen een beroep op vrijwilligheid. Sommige teams doen het vooraf en achteraf, anderen doen het alleen achteraf. Korfbalspelers doen het ook onderling.

Waar gaat dit over?

Het gaat hier over het geven van de hand aan de scheidsrechter (en de assistent-scheidsrechter) door alle spelers, coaches en begeleiders van beide ploegen. Om de scheidsrechter(s) te bedanken voor het leiden van de korfbalwedstrijd. Want zonder een scheidsrechter kunnen we onze favoriete sport niet beoefenen!

 

Geef elkaar de hand

De NKSV (Nederlandse Korfbal Scheidsrechters Vereniging) onderschrijft dit alles en roept alle korfbalverenigingen op mee te doen met  ‘Geef elkaar de hand’.

Het doel is dat, op vrijwillige basis, alle spelers en begeleiders van beide teams de scheidrechter en de eventuele assistent-scheidsrechter na afloop van de wedstrijd de hand schudden. Doet uw vereniging ook mee?

Filmpje

Om dit te ondersteunen is door het KNKV een filmpje gemaakt dat u kunt u vinden onder bijgaande link:

http://www.knkv.nl/nieuws/1/Home-nieuws/geef-elkaar-de-hand/

 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar Imago Printing
Link naar De Heer Elektrotechniek
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf