Sfeerbeeld voor header

G-korfbalnieuws!

03-02-2015

G-korfbal clinics i.s.m. Prisma 

Wij willen het aantal G-korfballers binnen onze club verhogen, zodat het mogelijk wordt om wedstrijden en toernooien met en bij andere verenigingen te spelen. 

Daarom is vorige week woensdag in samenwerking met Prisma gestart met het geven van korfbal clinics aan kinderen met een beperking. In totaal worden 4 clinics gegeven.

De clinics worden begeleid door Dada Niebeek, Sylvia Blom, Nancy Visser, Fleur Blötevlogel, Kikkie Holt, Kevin van Munster en komende week gaat Jairus Nicatia ook helpen. Als G-korfbalcommissie zijn wij heel erg blij met deze begeleiding.

Om na deze 4 clinics goed voor de dag te komen, is er een mooie flyer gemaakt. Speciale dank hiervoor aan Diana Roodbeen (moeder van Dada) die de flyer heeft ontworpen in samenwerking met de G-korfbalcommissie en See you sign, die de flyers heeft gedrukt voor ons.

Iedereen bedankt voor de hulp om dit team te laten groeien!

Oplopen met ons vlaggenschip, Blauw-Wit 1 
Woensdag 4 februari mogen we oplopen met het 1ste en daar wordt al heel erg naar uitgekeken. Komen jullie ook aanmoedigen? De wedstrijd begint om 20.30 uur.
 
met een sportieve groet,

de g-korfbal commissie

 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar Palestra Wellnessclub
Link naar Marcanti
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf