Sfeerbeeld voor header

Cursussen jeugdtrainers

30-12-2015

In het nieuwe jaar wordt weer een aantal cursussen gegeven. Trainers/coaches van onze jeugdteams of andere leden c.q. ouders die graag meer willen weten over het geven van trainingen aan jeugdteams, kunnen zich opgeven via bijgaande link, dan verzorgt AKC Blauw-Wit de centrale opgave.

De eerste curusus betreft een clinic van het NKTV en start al op maandag 11 januari om 19.00 uur bij KV TOP/Quoratio in Sassenheim en betreft het Spelenderwijs Verbeteren.

Doelgroepen:

  • Jeugdtrainers in de groep van 10 t/m 15 jaar.
  • Iedereen die geïnteresseerd is en wil bijblijven op het gebied van trainingsleer, nieuwe inzichten, visie en nieuwe ideeën passend bij de huidige sporttechnische en maatschappelijke ontwikkelingen

Meer infromatie over Spelenderwijs Verbetren is te vinden op hun website

In maart/april start in Amsterdam (waarschijnlijk bij AKC Blauw-Wit) een nieuwe Korfbal Ttrainer 2 (KT2) cursus. De cursusdag is een maandagavond en zal totaal 4 avonden duren.

De opleiding heeft als kern het lesgeven (didactiek). Lesgeven is de basis om de inhoud (korfbalvaardigheden) over te kunnen brengen. In de opleiding wordt ook enige aandacht besteed aan het coachen. Ook moet de cursist een keer assisteren bij een korfbalactiviteit. De opleiding is vooral praktijkgericht. 

Ook hiervoor kunnen (jeugd)trainers zich aanmelden of andere geïnteresseerden via dit mailadres.

Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

De jeugdcommissie

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar VHC Jongens
Link naar Imago Printing
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf