Sfeerbeeld voor header

Clinic voor de jeugd van Blauw-Wit groot succes!

16-10-2018


Afgelopen zaterdag heeft de selectie van Blauw-Wit, onder leiding van Barry Schep, een clinic verzorgd voor de jeugd van Blauw-Wit en dit was een groot succes. Onder prachtige weersomstandigheden toonden onze jeugd met groot enthousiasme hun korfbal talent en dat was een feest om naar te kijken. Barry Schep was na afloop dan ook erg enthousiast over de clinic. “Het was heel leuk om te doen en als je als die blije gezichten ziet krijg je gewoon weer extra energie”. En ook voor de ouders was het heel leuk om naar te kijken. Door de kinderen werd er na afloop natuurlijk flink nagepraat over al die mooie acties en moeilijke oefeningen.

Aan het einde van de clinic hebben alle kinderen een uitnodiging ontvangen om de eerste thuiswedstrijd van Blauw-Wit 1, samen met een vriendje of vriendinnetje, te bezoeken en hen naar een overwinning te schreeuwen. 

Tijdens de clinic was het voor Blauw-Wit leden mogelijkheid om voordelig zaalschoenen aan te schaffen. Dit in samenwerking met onze sponsor, Banne Sports uit Amsterdam Noord. Phil, eigenaar van Banne Sports stond met een mooie voorraad schoenen lekker in het zonnetje aan de rand van het veld. Goed om te zien dat zowel jeugdleden als een aantal volwassenen hier gebruik van hebben gemaakt. Het is nog ver weg, maar we gaan deze actie in de aanloop naar de 2e helft van de veldcompetitie nogmaals herhalen. Dus mocht u voor uw zelf of voor uw kind(eren) nieuwe veldschoenen nodig hebben wacht dan nog even, dat scheelt u weer.  

                         Clinic2                                                                   Clinic1                                                                   SchoenenClinic

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar Imago Printing
Link naar De Heer Elektrotechniek
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf