Sfeerbeeld voor header

Blauw-Wit kleding

28-06-2015

Eind mei is het kledingplan van AKC Blauw-Wit op onze website gepubliceerd. Wij willen dit plan graag nog een keer onder de aandacht brengen.

 

Het bestuur van AKC Blauw-Wit heeft een kledingplan opgesteld, waarmee richting gegeven wordt aan het bereiken van een uniforme en herkenbare uitstraling van ons wedstrijdtenue (volgens de statuten). Als iedereen namelijk in hetzelfde wedstrijdtenue speelt, is dat simpelweg een netter gezicht dan wanneer dit niet het geval is. Het plan regelt alleen de Blauw-Wit kleding en gaat niet over schoeisel.

Het bestuur wil het plan met ingang van het seizoen 2015-2016 laten ingaan en streeft er naar dat alle spelende leden in het seizoen van ons 100-jarig bestaan (2016-2017) allemaal in uniforme kleding lopen.

In dit kledingplan wordt eveneens geregeld dat de D- E- en F-pupillen via een jaarlijkse bijdrage van € 10,00, een wedstrijdshirt van de vereniging ontvangen.  Alle ouders van de D-, E, en F-pupillen zullen nog apart over worden geïnformeerd.

In bijgevoegd bestand lezen jullie meer over het kledingplan. 

201505definitiefkledingplan.pdf

Als er nog vragen zijn over dit kledingplan, neem dan gerust contact op met het bestuur

 

In de webshop van AKC Blauw-Wit kan alle Blauw-Wit kleding aangeschaft worden. 

 

 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar DeltaSafe Groep
Link naar Muta
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf