Sfeerbeeld voor header

Blauw-Wit 4 voor de derde keer op rij kampioen op het veld!!

22-05-2018

BW4Kampioen


Alhoewel de laatste wedstrijd nog niet is gespeeld, is Blauw-Wit 4 al zeker van de derde kampioenstitel op rij op het veld! 

Het dreamteam begon het seizoen met de duidelijke ambitie om voor niets minder dan het kampioenschap te gaan. Met fris en fruitig spel, en zonder trainingen, zouden alle tegenstanders gek gemaakt moeten worden, om zo de weg te bereiden naar een nieuwe titel. Geheel volgens plan werd wedstrijd na wedstrijd gewonnen en na 12 wedstrijden was het dan zover. Met een klinkende 20-28 uitoverwinning op de buren van AW.DTV 3 kon de vlag in top!

Met het derde kampioenschap op rij is Blauw-Wit 4 vanuit de 3e klasse zonder enig puntverlies nu doorgestoten naar Overgangsklasse. Een niveau waarop het team thuishoort, gezien het feit dat men in de zaal op een Eindhovense haar na het kampioenschap misliep. Ondanks de kwaliteit van het team is daarbij ook vaak een beroep gedaan op spelers uit andere teams, waarvoor veel dank!

VAN HARTE GEFELICITEERD EN OP NAAR DE HOOFDKLASSE IN 2019!!

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar De Heer Elektrotechniek
Link naar FutureTuin
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf