Sfeerbeeld voor header

Annelotte Roozenboom maakt de overstap naar AKC Blauw-Wit

04-06-2018

Het bestuur van AKC Blauw-Wit maakt bekend, dat de 17-jarige jeugdinternational volgend seizoen deel zal uitmaken van de selectie.

 

De geboren Amsterdamse is woonachtig in Bennekom en speelt al vanaf haar vijfde levensjaar voor DVO. Rozenboom heeft daar de gehele jeugdopleiding doorlopen en meerdere NK’s mogen spelen. Haar mooiste korfbalmomenten tot nu toe zijn het Europees Kampioenschap U15 in Boedapest en de Wereldtitel U17 in Schijndel.

 

Annelotte heeft zojuist haar HAVO examen gedaan, werkt momenteel bij een leverancier van schoolboeken en wil volgend jaar een tussenjaar inlassen om vervolgens een HBO opleiding te gaan volgen.

 

Roozenboom kiest voor de Amsterdamse club omdat ze zichzelf wil ontwikkelen als allround korfbalster en vertrouwen heeft dit bij AKC Blauw-Wit te kunnen realiseren. Tevens geeft ze aan er heel veel zin in te hebben. Haar ambitie is om door te kunnen groeien naar een basiswaarde in de Hoofdmacht.

Het bestuur van AKC Blauw-Wit is verheugd met haar toevoeging aan de selectie en wenst haar volgend jaar veel succes binnen onze club.

Foto Annelotte Roozenboom

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar DeltaSafe Groep
Link naar Muta
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf