Sfeerbeeld voor header

Aftellen naar de Special Olympics met onze G-korfballers

15-06-2016

Het is bijna zover!!!! Het weekend van 1 t/m 3 juli gaan wij met 5 deelnemers van het G-team naar de Special Olympics in Nijmegen.

1 juli is er een heuse openingsceremonie in het Goffertstadion. Voor wie zou willen  komen kijken hebben we nog wat vrij kaarten over.                                  

De wedstrijden vinden plaats op zaterdag en zondag bij het Radboud Sportcentrum in Nijmegen. Supporters zijn natuurlijk van harte welkom.

Omdat we goed voor de dag willen komen hebben we inzamelingsacties gehouden, zoals geld inzamelen tijdens de rust van een league-wedstrijd.

We hebben een keer: “raad de stand gedaan” De winnaar was dhr. v.d. Meij van TOP en die stelde de winst beschikbaar aan ons team. Enorm bedankt!

De deelnemers zijn in de familiekring bezig geweest om geld te verzamelen. Ook is er geld ingezameld bij de new york pizza, waar ze de fooien gedoneerd hebben.

Tandheelkundig Centrum Wognum sponsort de shirts, die vervolgens gratis worden bedrukt door de Sign Shop van Same Same.

Inmiddels hebben we al heel wat spullen verzameld, maar zijn we nog wel op zoek naar een partytent die makkelijk op te zetten is (dus niet met van die losse stokken).

Als iemand vrijkaartjes zou willen hebben voor de opening of een partytent te leen heeft, laat dit dan even weten via josevmunster@gmail.com

Wij hebben er reuze veel  zin in!!

Namens de G-korfbalcommissie, maar nog meer namens onze toptalenten Ramon, Robbert, Charles, Nikkie en Marinka

Jose, Sylvia en Jessica 

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar ABInBev
Link naar DeltaSafe Groep
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf