Sfeerbeeld voor header

Afscheid Rini van der Laan

01-02-2016

Rini van der Laan heeft recent het bestuur van AKC Blauw-Wit laten weten aan het einde van dit seizoen te stoppen als Trainer/Coach van de selectie van de Amsterdamse club.

Zij maakt acht jaar deel uit van de technische staf en vindt het tijd worden voor een nieuw gezicht met een frisse blik. De doelstelling om voor zowel het Vlaggenschip als de Reserves de Zaalfinale te halen, blijft overeind staan.

Rini heeft geschiedenis geschreven door als eerste vrouw, eindverantwoordelijke bij een Korfbal League club te zijn. Als speelster speelde ze jarenlang in het eerste team van AKC Blauw-Wit met als kroon op het werk het Kampioenschap van Nederland op het veld in 1996. Zij kwam ook uit als International voor Oranje.

Meerdere keren werd zij verkozen tot Speelster van het Jaar om uiteindelijk tot Beste Speelster van de Eeuw te worden gekroond.

Het bestuur van AKC Blauw-Wit bedankt Rini voor haar bewezen diensten en zal vanzelfsprekend op passende wijze afscheid van haar nemen.

Rini van der Laan

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar Imago Printing
Link naar FutureTuin
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf