Sfeerbeeld voor header

Lid worden

Lid worden

Je kunt lid worden van tennisvereniging AKC Blauw Wit door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar de secretaris: blauwwit.tennissecretariaat@gmail.com of in te leveren bij 1 van de trainers. Na verwerking van je inschrijfformulier, ontvang je per mail een bevestiging van je lidmaatschap en je lidmaatschapspasje kun je vervolgens ophalen achter de bar in onze kantine. Tennis je in de zomer al ergens anders en zoek je een vereniging waar je in de winter kunt tennissen? Het is ook mogelijk om alleen winterlid te worden. Kijk hieronder bij het kopje winterlidmaatschap.

lidmaatschapsformulier2016.docx


Contributie

De contributie voor senioren voor het seizoen 2018/2019 is vastgesteld op 100 euro. 

De contributie voor jeugd bedraagt 60 euro.

Wil je ook graag tennisles nemen? Kijk voor de details onder het kopje 'tennisles'

Winterlidmaatschap   
                                                                                                                               
Wil je alleen in de winter bij ons tennissen? Dat kan, voor 55 euro kun je onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen van 1 oktober tot 31 maart. 

Na verwerking van je inschrijfformulier, ontvang je per mail een bevestiging van je lidmaatschap en je lidmaatschapspasje kun je ophalen achter de bar. Nog vragen? stuur gerust een e-mail naar; blauwwit.tennissecretariaat@gmail.com

Inschrijfformulier Winterlidmaatschap

Opzeggen

Liever niet natuurlijk, maar uiteraard is het ook mogelijk je lidmaatschap te beeindigen. Hiervoor dien je voor 1 januari van het lopende seizoen een mailtje te sturen naar; blauwwit.tennissecretariaat@gmail.com . Je lidmaatschap wordt vervolgens op 1 april gestopt.

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar Marcanti
Link naar De Heer Elektrotechniek
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf