Sfeerbeeld voor header

Club van 50 doelen

De club van 50 heeft zich ten doel gesteld om noodzakelijke investeringen, waarvoor geen geld in de begroting is gereserveerd, mogelijk te maken. 

Eerder kon gemeld worden dat er een nieuw gasfornuis in de keuken, handdrogers in de toiletten en doeltjes in de sporthal aangeschaft konder worden met financiële middelen uit de club van 50.

De club van 50 is opnieuw actief geweest bij investeringen in noodzakelijke onderdelen van de keukenuitrusting. 

Het was al een tijdje bekend dat het frituurapparaat op z'n laatste benen liep en mede uit veiligheidsoverwegingen zijn we overgegaan tot vervanging. Het is helaas niet altijd zichtbaar vanuit het clubhuis, maar overduidelijk in de keuken is een professioneel frituurapparaat operationeel.

Voorts werd de koffiemachine vervangen door een vertrouwd koffiezetapparaat. En heel recent hebben we de tosti-apparaten vervangen. 

Buitengewoon fijn dat onze vereniging een Club van 50 heeft waarmee dit soort investeringen mogelijk gemaakt kunnen worden. 

Wilt u zich ook bij de Club van 50 aansluiten? Stuur dan op een mailtje naar ondergetekende. 

Wim van der Laan sr

mailadres: wim.vanderlaan@upcmail.nl

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar ABInBev
Link naar Palestra Wellnessclub
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf