Sfeerbeeld voor header

Beleidsdocumenten

Alcoholbeleid

De huidige wetgeving (januari 2014) bepaalt dat aan jongeren onder 18 jaar geen alcohol mag worden verkocht en dat jongeren tot hun 18e in het openbaar toegankelijke gelegenheden geen alcohol bij zich mogen hebben.

Regelmatig (teveel) alcohol gebruiken is schadelijk voor de gezondheid en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.
Hieronder valt ook een sportcomplex als AKC Blauw-Wit en daarom is het van belang om actueel alcoholbeleid te hebben als vereniging. 

Lees hier het hele alcoholbeleid.

Rookbeleid

Roken en sporten passen niet goed bij elkaar. Als sportvereniging willen wij bijdragen aan het vergroten van de bewustwording dat roken schadelijk kan zijn voor de gezondheid en kan leiden tot (gezondheids)problemen bij roker(s) en meeroker(s).

Als gevolg van een uitspraak van de Hoge Raad is per direct al een algeheel rookverbod in werking getreden, dit is vooruitlopend op de wetgeving die vanaf 1 januari 2015 zal gelden. De Tabakswet die verder wordt uitgewerkt zal zelfs het gebruik van tabakswaren in speciale rookruimtes verbieden, dit betekend een behoorlijke aanpassing op de huidige wetgeving (1-6-2014) 

Lees hier het hele rookbeleid.

Naar een veiliger Sportklimaat

Het beleid tegen Seksuele intimidatie en de daarbij behorende intentieverklaring is door vrijwel alle trainers en begeleiders ondertekend. Voor nieuwe trainers was al vastgesteld dat zij een gratis VOG kunnen aan te vragen. 

In het kader van onze deelname aan "samen naar een veiliger sportklimaat" van het NOC/NSF en de Preventie Seksuele Intimidatie, zullen jullie regelmatig artikelen vinden op onze site die mogelijk bijdragen aan de bewustwording binnen de sportwereld en dus aan een prettig sportklimaat in Nederland.

beleidseksueleintimidatie.pdf

AKC Blauw-Wit

Accommodatie
Joos Banckersweg 18A
1056 EP Amsterdam
Tel: 020-6160894

Secretariaat
Nick Kool
Jan van Galenstraat 285 I
1056 CA Amsterdam

Link naar http://blauwwit.sponsor-online.nl/ Link naar knkv Link naar korfballeague Link naar korfbalTV Link naar twitter

Link naar VHC Jongens
Link naar Palestra Wellnessclub
Link naar J&P Installatie & Loodgietersbedrijf